Cv-ketel Hellevoetsluis

Op zoek naar een energiezuinige cv-ketel voor uw huis in Hellevoetsluis? Kies dan voor een verwarmingsketel met een hoog rendement, zoals een hr-ketel, HRe-ketel of UHR-ketel. Is uw cv-ketel verouderd, dan is het zaak deze te vervangen.

U leest op deze pagina alles over cv-ketels, het onderhoud ervan, wat u doet bij een storing, welke soorten cv-ketels er zijn en welke merken er zijn. Wilt u meer weten over de kosten van het plaatsen? Op zoek naar meer informatie of advies? Dan belt u naar 085 500 9896 of vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Zo komt u in contact met een verwarmingsmonteur uit Hellevoetsluis.

Installatie of onderhoud?

Wilt u een cv-ketel plaatsen, of is er onderhoud nodig? Kies voor een erkend verwarmingsmonteur.

Gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen. Het is vrijblijvend: u zit nergens aan vast.

24/7 cv-service

Gaat het om een storing? Maak dan gebruik van de 24/7 spoedservice. Bel direct!

cv ketel Hellevoetsluis

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

Wat doet een verwarmingsmonteur uit Hellevoetsluis? Een monteur heeft een breed takenpakket. Zo houdt hij zich bezig met het plaatsen en aansluiten van een verwarmingsketel. Hij zorgt dat het installeren correct gebeurd. Daarnaast onderhoudt hij de ketel, verhelpt hij een storing, voert hij een reparatie uit en vervangt hij een oude cv-ketel voor een nieuwe hr-ketel.

De werkzaamheden:

 • Plaatsen en aansluiten van de cv-ketel
 • Veilig en correct installeren
 • Storing verhelpen
 • Een reparatie uitvoeren bij een defect
 • Onderhoud plegen en controles uitvoeren
 • Oude ketels vervangen voor nieuwe


Storing in de cv-ketel, wat nu?

Als u geen verwarming of warmwater heeft, duidt dit vaak op een storing. Storingen zijn vervelend en moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Bij een defect in de verwarmingsketel is het verstandig om zelf eerst de waterdruk in de ketel te controleren.

Lukt het u niet om de storing te verhelpen? Dan staat de cv-service voor u klaar. U belt naar 085 500 9896 en er komt zo spoedig mogelijk een verwarmingsmonteur langs. De cv-service is dag en nacht bereikbaar.

Veelvoorkomende storingen

Een storing in uw cv-ketel is geen pretje. Er zijn een aantal veelvoorkomende storingen, waarvan u sommige zelf verhelpt en andere laat verhelpen door een monteur. De soorten storingen:

De storingen op een rij:

 • Een lage waterdruk in de ketel. Oplossing: de cv-ketel bijvullen.
 • Tikkende radiatoren. Oplossing: de verwarmingsketel ontluchten
 • Geen verwarming, wel warmwater. Oplossing: resetten.
 • Geen warmwater, wel verwarming. Oplossing: resetten.
 • Geen verwarming, geen warmwater. Oplossing: resetten.

Komt u er zelf niet uit? Schakel dan de cv-service in!

Checklist: wat te doen bij cv-ketel storing?

Zit er een defect in uw verwarmingsketel? U kunt een aantal stappen nalopen ter controle.

 • Zit de stekker in het stopcontact?
 • Staat de gaskraan open? Links is open, rechts is dicht.
 • Bij een oude ketel: brandt de waakvlam? Bij een nieuwe ketel: wordt er een storingscode op het display gegeven?
 • Is de waterdruk hoog genoeg? Moet tussen 1,5 en 2 bar zijn.

CV-service inschakelen

Bij een defect is het in sommige gevallen mogelijk om het zelf op te lossen. Echter zijn er ook genoeg situaties waarin u de cv-installatie niet aan de praat krijgt. Is dit het geval? Schroom dan niet om direct contact op te nemen met de cv-service of een monteur uit Hellevoetsluis. Zij staan 24/7 voor u klaar en komen zo snel mogelijk langs om de storing te verhelpen.


Ontdekt u een storing in de cv-installatie?

Schakel de cv-service in door te bellen. De monteur komt zo spoedig mogelijk langs.

Bel 085 500 9896

cv ketel onderhoud Hellevoetsluis

Cv-ketel onderhoud Hellevoetsluis

Onderhoud van een cv-ketel wordt door sommige mensen onderschat. Belangrijk is om minstens 1 keer per jaar een verwarmingsmonteur uit Hellevoetsluis langs te laten komen voor het onderhoud. Een ketel die slecht onderhouden is, kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Bij een onderhoudsbeurt wordt er een controle gedaan naar de werking van het toestel. Bovendien zorgt een monteur voor het reinigen en optimaal afstellen van de cv-ketel. Hierdoor werkt de ketel optimaal en zo zuinig mogelijk. Wilt u verzekerd zijn van regelmatig onderhoud? Sluit dan een onderhoudscontract af.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk. Niet alleen voorkomt het defecten, het zorgt ook dat de werking van het apparaat veilig en efficiënt is. Een monteur zorgt dat de ontsteking optimaal werkt en dat de brander schoon is. Met periodiek onderhoud voorkomt u storingen. Bovendien verlengt het de levensduur van de cv-installatie en wordt slijtage op tijd opgemerkt. Laat uw verwarmingsketel jaarlijks onderhouden door een onderhoudscontract bij een verwarmingsmonteur af te sluiten.

Cv-ketel reparatie Hellevoetsluis

Een storing in de cv-ketel is in bepaalde gevallen eenvoudig te verhelpen. In andere gevallen moet er een reparatie uitgevoerd worden. Oorzaken zijn slijtage aan onderdelen, een te hoge of lage waterdruk of gasdruk, een gesprongen leiding of een lekkage. Het tarief van een verwarmingsmonteur varieert tussen de €50,- en €65,- per uur. Let wel op dat dit slechts de arbeidskosten zijn. Vaak komt de prijs voor het te repareren onderdeel er nog bij.


PRIJSTABEL: Prijs cv-ketel reparatie

Wat? Gemiddelde prijs* Arbeidsloon**
Voorrijkosten €40,- (dag)
€80,- (avond/nacht)
Arbeidsloon €50,- tot €65 per uur
Expansievat €30,- €100,- tot €130,-
Geen warm water meer €50,-
Kapotte 3 weg klep €40,- €25 ,-
Defecte Motor 3 weg klep €55,- €25,-

*Let op: de prijs is gemiddeld, exclusief btw. Vraag voor exacte prijzen een offerte aan via het offerteformulier.
**Het arbeidsloon is exclusief voorrijkosten.


Wanneer cv-ketel vervangen?

De gemiddelde levensduur van een verwarmingsketel is 15 jaar. Wanneer u op dit moment een cv-ketel heeft die tussen de 12 en 15 jaar, of ouder is, heeft u mogelijk een hoge energierekening. Dit is een van de redenen om de oude variant te vervangen voor het plaatsen van een nieuwer en energiezuiniger model, zoals een hr-ketel of een HRe-ketel.

Welke redenen zijn er nog meer?

Naast besparing op de kosten, is een andere reden om optimaal rendement uit de verwarmingsketel te halen. Daarnaast zorgt het vervangen van een verwarmingsketel voor een waardestijging van uw woning in Hellevoetsluis.

De redenen voor vervangen:

 • Lagere kosten van uw energierekening
 • Optimaal rendement
 • Uw woning stijgt in waarde

cv-ketel plaatsen en installeren Hellevoetsluis

Cv-ketel plaatsen Hellevoetsluis, inclusief installatie

Een cv-ketel of hr-ketel plaatsen en aansluiten vereist de juiste kennis en ervaring. Laat de cv-installatie doen door een monteur uit Hellevoetsluis.

Hoe gaat het installeren in zijn werk?

Eerst verwijdert de verwarmingsmonteur de oude cv-ketel. Vervolgens is het plaatsen en aansluiten van de nieuwe ketel aan de beurt. Bij een correcte cv-installatie wordt de nieuwe hr-ketel op de juiste manier ingeregeld en afgesteld. Zo stookt u op een zuinige manier en gaat de ketel langer mee. Een cv-installatie gebeurt vaak in 1 dag.

Soorten cv-ketels

Er zijn diverse soorten cv-ketels die u kunt laten plaatsen. Van een combiketel tot een hr-ketel en van een vr-ketel tot een HRe-ketel of zelfs een HRU-ketel. Het is allemaal mogelijk. Als u een hoog rendement wilt en lagere kosten, kiest u het beste voor het plaatsen van een hr-ketel of HRe-ketel. Bovendien is er ook nog de elektrische cv-ketel die zonder gas werkt.

Combiketel

Warm water én een aangename temperatuur in uw woning in Hellevoetsluis? Dan is de combiketel wat u zoekt. Zoals de naam al zegt, is een combiketel een verwarmingsketel en boiler in één. Dit maakt het mogelijk om uw huis te verwarmen én heet water te produceren. Een combiketel is er in 2 soorten: met een doorstroomtoestel of met een ingebouwde boiler.

Welke variant u kiest, is afhankelijk van de woonsituatie. Als u direct warmwater wilt wanneer u de kraan opendraait, dan is de combiketel met ingebouwde boiler de oplossing. De boiler houdt een bepaalde hoeveelheid water, afhankelijk van de grootte van de boiler, constant op temperatuur.

Een nieuwere techniek is een combiketel met doorstroomtoestel, waarbij de boiler niet nodig is. Een doorstroomtoestel maakt warm water aan zodra de warmwaterkraan openstaat. Het duurt dus een paar seconden voordat u warm water heeft. Dit bespaart u echter wel energie.

Vr-ketel

De vr-ketel heeft, ten opzichte van de oude cv-ketels, een verbeterd rendement. Dit type ketel zorgt voor warm water en voor verwarming. Het rendement van deze vr-ketel ligt tussen de 83 en 90%. Een vr-ketel is de minst zuinige optie, omdat er toch nog een gedeelte van de warmte verloren gaat. Vr-ketels worden nog weinig verkocht, omdat ze niet erg milieuvriendelijk zijn. U kiest enkel voor deze variant wanneer er geen afvoer is om condenswater af te voeren. De afvoer is nodig bij een hr-ketel of HRe-ketel.

hr ketel plaatsen Hellevoetsluis

Hr-ketel

Een hr-ketel is de variant die mensen het meest kopen. Dit komt omdat deze verwarmingsketel een rendement van 100% of meer haalt.

Wat betekent dit?

Dit betekent dat alle energie die de verwarmingsketel maakt, omgezet wordt in bruikbare warmte. De warmte die vrijkomt bij de verbranding van aardgas, wordt door de hr-ketel gebruikt. Hierdoor blijft niet alleen de warmte behouden, maar zorgt het ook voor een daling van het gasgebruik. De hr-ketel is dus zuinig voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

HRe-ketel

De HRe-ketel is een combiketel met een ontzettend hoog rendement. Niet alleen zorgt deze ketel voor verwarming en warm water, hij wekt ook zelf energie op. In feite is het een kleine energiecentrale in uw huis in Hellevoetsluis.

Hoe werkt dit dan?

Er zit een aardgasmotor in de HRe-ketel. Wanneer u de verwarming aanzet of warmwater gebruikt, zet de aardgasmotor een kleine generator aan die elektriciteit opwekt. Dit zorgt voor een lage CO²-uitstoot en een zeer zuinige verwarmingsketel.

Verwarming zonder gas: elektrische cv-ketel

Wanneer u op zoek bent naar cv-ketel die uw woning in Hellevoetsluis verwarmd zonder gas, is de elektrische cv-ketel de oplossing. Deze elektrische ketel zorgt voor verwarming in huis, zonder dat er fossiele brandstoffen vrijkomen. Omdat er geen koolmonoxide geproduceerd wordt en er geen rookkanaal nodig is, is de elektrische verwarmingsketel zeer veilig. Helaas is een elektrische ketel weinig voordelig ten opzichte van een hr-ketel en zijn de kosten evenredig aan een hr-ketel.

UHR-ketel

Een UHR-ketel is een ketel met Ultra Hoog Rendement. Het is een innovatie op het gebied van cv-ketels. Deze verwarmingsketel haalt het hoge rendement omdat het gecombineerd wordt met een warmtepomp. Bij temperatuurverschillen in de bodem of lucht, doet de warmtepomp zijn werk door hier warmte uit te halen. Bovendien worden verbrandingsgassen die vrijkomen hergebruikt. Dit zorgt ervoor dat het rendement van deze UHR-ketel boven de 140% ligt.

Welke cv-ketel kiezen?

Hoe kiest u een verwarmingsketel? Dit doet u aan de hand van 5 punten. Zo komt u erachter welke ketel het beste bij uw wensen en woonsituatie in Hellevoetsluis past.

Ga de volgende 5 punten na:

 • Soloketel of combiketel? Een soloketel zorgt alleen voor verwarming. Voor warmwater is een losse boiler nodig. Een combiketel zorgt voor verwarming en warmwater.
 • Vr-ketel, hr-ketel of HRe-ketel? Vr-ketels worden amper verkocht, omdat het rendement niet hoog genoeg is. Een hr-ketel of HRe-ketel zijn energiezuinig en hebben wel allebei een rendement van meer dan 100%.
 • Open of gesloten ketel? Een gesloten ketel is het meest veilig. Bij een gesloten ketel wordt de lucht, die gebruikt wordt voor de verbranding van gas, van buiten de woning gehaald. Een open ketel is minder veilig, maar de installatie is eenvoudiger. Bij een open cv-ketel wordt de lucht uit de ruimte gehaald waar de ketel hangt. Extra ventilatie is noodzakelijk.
 • Welk CW-label? Kies een cv-ketel die bij uw warm waterverbruik past. Er zijn 6 CW-waarden die aangeven hoeveel warmwater er per minuut verwerkt wordt. CW 1 heeft de laagste capaciteit, CW 6 de hoogste.
 • Het vermogen. Het vermogen is afhankelijk van de CW-waarde en wordt aangeduid in kiloWatt. Welk vermogen u kiest hangt af van het type woning, de grootte en de mate van isolatie.

Benieuwd naar de prijs van een nieuwe cv-ketel installeren?

Vraag gratis een offerte aan en kom in contact met een verwarmingsmonteur!

Gratis offerte

wat kost een verwarmingsketel

Wat kost een verwarmingsketel?

Een verwarmingsketel kopen en installeren in Hellevoetsluis is niet goedkoop. De gemiddelde prijs voor een hr-ketel ligt tussen de €1.000,- en €2.600,-. Kiest u liever voor een HRe-ketel? Dan moet u denken aan €10.000,-. Het rendement van deze ketel is echter wel meer dan 100%, waardoor u enorm op de kosten bespaart.

Wat beïnvloedt de prijs?

Dit is het type cv-ketel, maar ook het CW-label, van welk merk de verwarmingsketel is en het vermogen. Daarnaast komen de kosten voor het installeren nog bij de prijs. In de tabel hieronder staan meer gemiddelde prijzen.

PRIJSTABEL: prijs cv-ketel

Soort Gemiddelde prijzen incl. btw* Rendement**
Vr-ketel €900,- tot €1.500,- +90%
Hr-ketel €1.000,- tot €2.600,- +100%
HRe-ketel €10.000,- +100%
Installatiekosten per klus €500,- tot €900,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag voor exacte prijzen een gratis offerte aan.
**Het rendement is de hoeveelheid energie die door de cv-ketel omgezet wordt in nuttige warmte. Bij 100% gaat er geen warmte verloren.

Welke CW-klasse heb ik nodig?

De CW-klasse geeft aan hoeveel warm water een cv-ketel of hr-ketel levert en wordt uitgedrukt in CW-label. Bijna alle cv-ketels zijn voorzien van het keurmerk ‘Gaskeur’. Gaskeur staat voor energiezuinigheid en schone verbranding. KiWa is het bedrijf achter Gaskeur en controleert alle cv-ketels die op de markt komen. Wilt u meer weten over dit keurmerk? Ga dan naar kiwa.com.

Heeft de ketel het Gaskeur CW-label? Dan is de ketel energiezuinig en duurzaam. Er zijn diverse CW-labels, deze worden onderscheiden in 4 varianten:

 • CW3-label: Bij dit label is het niet mogelijk om tegelijkertijd af te wassen en te douchen. Een ketel met dit label levert 10 liter water van 40°C per minuut.
 • CW4-label: Douchen en afwassen kan niet volledig tegelijk. Dit type ketel levert 13 liter water van 40°C per minuut.
 • CW5-label: Bezig zijn in de keuken en douchen of in bad kan beperkt tegelijk. Gemiddeld levert deze variant 17 liter water van 40°C per minuut.
 • CW6-label: Douchen of in bad gaan en tegelijkertijd heet water uit de keukenkraan halen kan tegelijkertijd. Een ketel met CW6-label levert 20 liter water van 40°C per minuut.

Verwarmingsketel: het vermogen

Gaat u een cv-ketel kopen? Let bij de aanschaf op het vermogen. Het vermogen is een ander woord voor capaciteit en wordt uitgedrukt in kilowatt (kW). Welk vermogen u nodig heeft, hangt af van de isolatie in uw woning en de grootte van uw huis in Hellevoetsluis.

Heeft u een groot huis met een inhoud van 880m³? Dan heeft u een cv-ketel met een vermogen van 30kW nodig. Woont u in een kleiner huis of appartement met een inhoud van 260m³? Dan volstaat een cv-ketel van 18kW.


Hr-ketel plaatsen en installeren?

Schakel een verwarmingsmonteur uit Hellevoetsluis in! Vraag kosteloos een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen


Het duurt maar 2 minuutjes.


verwarmingsmonteur in Hellevoetsluis

Hoe herken ik een goede cv-ketel monteur Hellevoetsluis?

Het aansluiten en installeren van een cv-ketel of hr-ketel is een specialistische klus. Belangrijk is dat het installeren op de juiste manier gedaan wordt. U schakelt hier dus het beste een verwarmingsmonteur uit Hellevoetsluis voor in.

Hoe weet u of het een goede monteur is?

U herkent een goede monteur door te controleren of hij lid is van UNETO-VNI. UNETO-VNI is een installatiebranche. Monteurs die lid zijn werken volgens opgestelde regels. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing en garantie op het werk. Meer weten? Ga naar de website van UNETO-VNI voor meer informatie.

Cv-ketel kopen, huren of leasen?

Vaak is het kopen en installeren van een cv-ketel een behoorlijke investering, waar lang niet iedereen geld voor heeft. Geen zorgen, want het is ook mogelijk om een verwarmingsketel te huren of te leasen. Wat zijn de voor- en nadelen hiervan?

Bij het huren van een cv-ketel of hr-ketel wordt het plaatsen gedaan en betaalt u een vast bedrag per maand. Deze kosten zijn inclusief onderhoud en reparatie. In veel gevallen is huren na 1 jaar kosteloos opzegbaar. Het nadeel is dat u beperkte keuzes heeft uit het type ketel, het merk of de monteur die langs komt.

Leasen is een andere optie. Bij leasen wordt de hr-ketel aan het einde van de contractperiode uw eigendom. Het voordeel is dat u niet in 1 keer een grote uitgave doet en er geen onverwachte reparatiekosten bijkomen. Daartegenover is leasen in verhouding duurder dan kopen en heeft u, net als bij huren, beperkte keuzes.

Cv-ketel Hellevoetsluis: de bekende merken

Naast de type cv-ketels en de verschillen in CW-label, zijn er ook een aantal merken te onderscheiden. Onderstaand vindt u vier grote en bekende merken die cv-ketels produceren, verkopen en installeren.

Atag

Het merk ATAG focust op de productie van hoogwaardige en innovatieve cv-ketels. Zij maken duurzame verwarmingsproducten met goed vakmanschap. Betrouwbaar en milieuvriendelijk, dat zijn 2 kenmerken van een ATAG ketel.

Nefit

Bij Nefit staan kwaliteit en service bovenaan. Zij zijn een Nederlands bedrijf en beschikken over geavanceerde productsystemen. Nefit biedt met hun goed geteste hr-ketels altijd duurzame en betrouwbare oplossingen voor verwarming.

Remeha

Remeha bedenkt innovatieve en duurzame oplossingen voor energiebesparing. Zij vinden het milieu belangrijk en zijn bezig met MVO. Remeha bestaan al ruim 80 jaar en waarborgen de kwaliteit van hun cv-ketels.

Intergas

Intergas levert producten en oplossingen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ze hebben hun eigen ontwikkeling en productie en zijn pionier in installaties. Het is een innovatief bedrijf, met als doel om mensen van betrouwbare warmte te voorzien.

Wat kan ik zelf doen?

Naast diverse taken, zoals aansluiten, plaatsen en installeren van een verwarmingsketel, zijn er een aantal klussen die u zelf uitvoert. Deze klussen hebben allemaal met klein onderhoud te maken. Denk aan het bijvullen, ontluchten en resetten van de cv-ketel. Lees hieronder hoe u deze taken uitvoert.

Hoe cv-ketel bijvullen?

Hoe vult u de cv-ketel bij? Vind eerst de waterkraan en sluit de slang aan. Laat de slang met water volstromen en draai de kraan dicht. Sluit vervolgens de vulslang aan op de vulkraan van de cv-ketel. Draai nu eerst de waterkraan en dan de vulkraan open. Kijk naar de drukmeter en wacht tot deze tussen 1,5 en 2 bar staat. Nu draait u de vulkraan en daarna de waterkraan dicht. Houd voor de zekerheid een emmer onder de kraan wanneer u de vulslang loskoppelt.


Instructievideo: hoe cv-ketel bijvullen?


Verwarmingsketel ontluchten

Haal de stekker van de verwarmingsketel uit het stopcontact. Wacht 15 minuten en zet daarna alle radiatoren open. Plaats een doekje onder de radiator die u gaat ontluchten. Met een ontluchtingssleutel draait u het ventiel van de radiator open. Wacht tot er water uitkomt en draai daarna het ventiel weer dicht. Herhaal dit vervolgens bij alle radiatoren in huis. Uw cv-ketel is nu ontlucht.

Mijn cv-ketel resetten, hoe werkt dat?

Een cv-ketel resetten gebeurt via de resetknop. Deze knop vindt u vooraan of aan de onderkant van het toestel. U herkent de knop aan een ‘R’, ‘RESET’ of een sterretje. Heeft u de knop gevonden? Druk deze dan 5 seconden in. Start daarna de cv-installatie opnieuw op. Als het toestel aanslaat, is het defect verholpen. Slaat het toestel niet aan? Dan is de storing niet verholpen. Neem in dit geval contact op met een verwarmingsmonteur via 085 500 9896.

Voordelen van een onderhoudscontract

Sluit u een onderhoudscontract af bij een erkend verwarmingsmonteur uit Hellevoetsluis, dan profiteert u van een aantal voordelen. Bij een onderhoudscontract wordt uw verwarmingsketel regelmatig gecontroleerd, er wordt onderhoud gepleegd waardoor storingen voorkomen worden. U bespaart bovendien op de energiekosten, omdat de cv-ketel zo zuinig mogelijk stookt. Tot slot heeft nagenoeg elk onderhoudscontract een cv-service die 24/7 bereikbaar is.

Wat zijn de voordelen?

 • Regelmatig onderhoud voorkomt storingen
 • Besparing op de energiekosten door zuinig stoken
 • Inclusief cv-service die dag en nacht bereikbaar is

cv ketel monteur Hellevoetsluis

Erkend verwarmingsmonteur Hellevoetsluis voor uw cv installatie

Er zitten diverse voordelen aan het inschakelen van een erkend verwarmingsmonteur uit Hellevoetsluis. Zo is een monteur die werkzaam is als Energie Service Specialist, 24 uur per dag bereikbaar. Hij heeft de juiste opleiding, ervaring en kennis van zaken. Zo is het installeren voor hem geen lastige opgave en onderhoud hij de verwarmingsketel regelmatig.

Hoe herkent u een erkend monteur?

Dit ziet u aan het OK CV-logo. Een installatiebedrijf met dit logo hanteert strenge eisen en werkt alleen met Energie Service Specialisten. Zij staan altijd voor u klaar en helpen u waar nodig. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan een kijkje op ok-cv.nl.

Bij u in de regio:

Leidschendam | Papendrecht | Maassluis | Leiderdorp | Wassenaar | Noordwijk | Sliedrecht | Lisse | Barendrecht | Katwijk | Gorinchem | Leerdam | Scheveningen

Goedkope cv-ketel laten installeren? Vraag een offerte aan!

Wilt u een goedkope cv-ketel kopen en laten plaatsen door een monteur uit Hellevoetsluis? Is uw huidige verwarmingsketel niet optimaal meer? Laat ‘m vervangen en ga voor het installeren van een hr-ketel of HRe-ketel. Als u liever geen verwarmingsketel op gas wilt, is een elektrische variant de oplossing. Zoals u ziet zijn er veel opties als het op cv-ketels aankomt.

Heeft u advies nodig of zit er een storing in de ketel?

Wacht dan niet langer en neem direct contact op met de cv-service of een verwarmingsmonteur. Dit doet u door te bellen naar 085 500 9896 of door gratis en vrijblijvend het offerteformulier in te vullen en uw gegevens achter te laten.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan

Het duurt maar 2 minuutjes.