CV-ketel Ridderkerk

Bent u op zoek naar een CV-ketel die meer rendement biedt, of die beter ingesteld is zodat u bespaart op de stookkosten? Bij de CV-service van Arjan Poolen bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kiezen samen met u voor een verwarmingsketel die aan uw eisen voldoet. Nu alle huizen een verplicht energielabel hebben, krijgen wij bovendien van steeds meer klanten uit Ridderkerk de vraag naar de mogelijkheden voor een energiezuinige verwarmingsketel. Een verwarmingsmonteur die zich bij ons heeft aangesloten dient u hierover graag van advies, en helpt u met het maken van een keuze voor de juiste CV-ketel. Vul het contactformulier in als u behoefte hebt aan een overzicht van de prijzen, of aan meer informatie. Wij helpen u op korte termijn en sturen u desgewenst een offerte op maat toe. Liever telefonisch contact? U krijgt direct een monteur van onze CV-service aan de lijn.

CV-ketel Ridderkerk

Erkend verwarmingsmonteur

Voor het onderhoud en de reparatie van uw verwarming raden wij aan altijd op zoek te gaan naar een erkend verwarmingsmonteur uit Ridderkerk. Een monteur zal niet alleen de reparatie van de CV-ketel snel en vakkundig uitvoeren, deze onderzoekt tevens andere problemen of mogelijke storingen door achterstallig onderhoud of slijtage. Een monteur die zich bij ons bedrijf in Ridderkerk heeft aangesloten heeft gegarandeerd een jarenlange ervaring op het gebied van CV-service en draait dan ook voor geen enkele reparatie aan de verwarming zijn hand om. Onze verwarmingsmonteur beschikt tevens over kennis van alle nieuwe innovaties aangaande energiezuinige producten, en zoekt graag samen met u naar de verwarmingsketel die aan al uw eisen voldoet. Uw Cv-ketel is bij ons in goede handen!

CV-service voor alle merken

Gemiddeld raakt een CV-ketel eens per 10 jaar in storing. Hoewel dit niet vaak is, wilt u natuurlijk wel dat een dergelijk probleem aan de verwarming direct wordt opgelost. Een verwarmingsmonteur uit Ridderkerk die zich bij ons heeft aangesloten kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om een slijtage van het expansievat, of problemen met de warmtewisselaar: onze monteur zal dit met een korte reparatie snel voor u hebben verholpen. Neem contact op voor een rechtstreekse verbinding met onze CV-service. Via het formulier kunt u tevens overleggen over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract. Hopelijk tot snel in Ridderkerk! Wij repareren onder andere een verwarmingsketel van:

  • Vaillant
  • Intergas
  • Nefit
  • ATAG

Ons servicecenter is dag en nacht geopend

Is uw CV-ketel in storing en hebt u plotseling geen warm water meer? Komt u thuis van een avondje uit en doet de verwarming het niet? Geen nood! Onze spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar, en er staat altijd een verwarmingsmonteur uit Ridderkerk voor u klaar. Deze zal het defect aan de verwarmingsketel snel verhelpen, opdat u binnen korte tijd weer van een goed werkende verwarming geniet. Voor direct contact vult u het contactformulier in.

ContactformulierBedrijfswaarden

Als een monteur zich aan ons bedrijf in Ridderkerk wil verbinden, dan vragen wij hem allereerst akkoord te gaan met een aantal bedrijfswaarden die voor ons van groot belang zijn. Dit is ten eerste een hoge klantvriendelijkheid. Wij willen onze klanten achterlaten met een 100 procent tevredenheid over de installatie, reparatie of het onderhoud aan hun verwarmingsketel. Daarnaast eisen wij een grote nauwkeurigheid van elke verwarmingsmonteur, en een voortdurende ontwikkeling op het gebied van innovatie. Samen zorgen deze eisen aan onze monteurs voor een bedrijf met een hoogwaardige CV-service tegen aantrekkelijke prijzen.

CV-ketel storing Ridderkerk

Storing melden

Heeft uw verwarming kuren, en lukt het u zelf niet om dit op te lossen? Zorg er dan voor dat er vandaag nog een ervaren verwarmingsmonteur bij u in Ridderkerk op de stoep staat, door contact op te nemen met onze CV-service.

CV-ketel reparatie Ridderkerk

Reparatie

Ga nooit zelf aan de slag met een reparatie van uw CV-ketel. U loopt het risico dat u door een gebrekkige reparatie de verwarming nog sterker defect raakt. Neem contact op met onze monteur, deze zal de verwarmingsketel snel voor u repareren.

CV-ketel onderhoudscontract Ridderkerk

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract heeft vele voordelen aangaande het onderhoud van de verwarming. Met een onderhoudscontract hebt u hier namelijk geen omzien meer naar, en bent u ervan verzekerd dat het de verwarming goed wordt onderhouden. Voor meer informatie over het onderhoudscontract staan wij voor u klaar.

CV-ketel onderhoud

Onderhoud

Wij raden aan om jaarlijks in het onderhoud van uw verwarmingsketel te voorzien, door via een onderhoudscontract afspraken te maken met een ervaren monteur. Met een dergelijke afspraak behoudt u gegarandeerd de fabrieksgarantie op de CV-ketel en voorkomt u onnodige storingen.