Klanten over onze dienstverlening

Op deze pagina tref je reviews aan van klanten. Zelf een beoordeling achterlaten? Maak dan gebruik van het formulier op deze pagina.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1


Klanten over ons

Gemiddelde beoordeling 9,1
Informatie op de website 8,7
Gemak van de service 9,6
Kwaliteit van de offertes 9,5

Brommend geluid CV, snel verholpen

Mijn ketel maakte een brommend geluid. Dat is nu opgelost en ik ben zeer tevreden met de mensen die dit hebben gedaan. Bedankt!
Rolf SiebengaHellevoetsluisBeoordeling: 8,7


Vreemd geurende vloeistof

Er lekte een vreemd geurende vloeistof uit de cv ketel en de ontbrander had al een paar dagen kuren. Ik ben blij dat dit snel is opgelost. Prima service!
Rob TentGorinchemBeoordeling: 8,5


Snelle service!

Offertes aangevraagd voor kruipruimte isolatie. Ik heb binnen 2 dagen in totaal 4 prijsopgaven ontvangen van diverse isolatiebedrijven bij mij uit de buurt. De prijzen varieerden behoorlijk. Door de offertes te vergelijken heb ik behoorlijk bespaard op de isolatiekosten.
H. VosLeidschendam Beoordeling: 8,6


Het wordt niet warmer dan 16 graden in huis

Wij kregen het niet warmer dan 16 graden in huis. Dit is nu eindelijk verholpen. Wij zijn zeer tevreden met het advies en de oplossing! Dankjewel!
Wouter HoddePapendrechtBeoordeling: 8,9


De verwarming werkte niet optimaal. Snel opgelost!

De bovenkamers werden niet goed verwarmd. Dit is nu niet meer het geval door het goede werk dat is geleverd bij mij thuis. Ik ben een gelukkige klant!
Gerard AlbitrouwMaassluisBeoordeling: 9,0


Probleem met verwarming

De verwarming deed het wel aan de voorkant van ons huis, maar de achterkant werkte niet. Het is nu allemaal klaar en ons huis is goed verwarmd. Wij willen de mensen bedanken die het probleem hebben opgelost. De service was top! Een aanrader!
Diede KastKrimpen aan den IJsselBeoordeling: 8,2


24 uursservice bij storing

Wij hadden problemen met de cv. Dit is snel opgelost!
Bart van LinteloLeiderdorpBeoordeling: 8,5


Reparatie van de ketel

Door waterschade deed de ketel het niet meer. Dit is in een mum van tijd opgelost. De mensen waren vriendelijk en gaven mij nog een paar goede tips! Bedankt!
Robin HarwegWassenaarBeoordeling: 7,9


Het verliezen van druk – CV-ketel bijvullen

Ik moest elke week mijn cv bijvullen. Ik kon alleen zelf het probleem niet vinden. Ik ben op zoek gegaan naar een gespecialiseerd bedrijf. Zij hebben het probleem kunnen vinden en zij hebben het opgelost. Mijn dank is groot!
Romeo van ReijsenWaddinxveenBeoordeling: 8,1


Storing 6A – gefixt!

Ik kreeg het zelf niet voor mekaar om het probleem op te lossen. Ik heb daarom een bedrijf ingeschakeld. In een mum van tijd stonden zij alweer buiten. Sindsdien heb ik geen problemen meer gehad. Dit is een aanrader!!
Tan AkbulutNoordwijkBeoordeling: 8,3


Helden! Problemen met de convector opgelost!

De convector was vermoedelijk vies. Zelf kon ik dit niet oplossen en heb dus een specialist ingeschakeld. In een rap tempo waren zij bij mij en hebben ze het probleem opgelost. Daarnaast heb ik ook nog een aantal bruikbare tips ontvangen.
Peters de BoerSliedrechtBeoordeling: 8,5


Lekkage in de cv ketel

Mijn cv ketel had een lekkage. Zelf kon ik de lekkage niet vinden. Gelukkig heeft het bedrijf dit wel gedaan. Naast een lekkage waren er meer dingen niet meer helemaal juist. Dit is allemaal opgelost. Mijn dank is groot! Een aanrader!!!
Andree van der MorsVoorschotenBeoordeling: 8,7


Oeps! We konden je formulier niet vinden.